2011. november 29., kedd

Mikulásdoboz

Havas kéménynek is nevezhetném!
Elvileg a joghurtos doboz bevonásához kerestem piros színű anyagot. A keresgélő akciómban a fiók mélyén rábukkantam egy piros, ráadásul mikulásos zoknira. Ez alakult ki a dobozból és a zokniból. 
Apróbb csokikat fogok belepakolni a kicsi unokáimnak. Mikuláscsomag helyett ezt kapják az ajándék mellé.


 

6 megjegyzés:

  1. Eszméletlenül jó ötleteid vannak! Köszi ezt is! (Holnaptól új szempont szerint is szelektálok...:))

    VálaszTörlés
  2. Ildikónak úgyse érünk a nyomába :-))

    Én megrögzött kacatgyűjtő vagyok a család szerint, de csak praktikusan tudom felhasználni a limlomokat, ilyen szépségeket előállítani nem is jut eszembe...
    :-((

    VálaszTörlés
  3. Vicus, mi jut eszedbe? Hatalmas fantáziád van és ügyes is vagy! Nem minden kacat, ezt Te is tudod! Azt pedig ne ragozzuk, hogy a polcomon lévő ajándékaid milyen szépséges alkotások!:))

    VálaszTörlés
  4. Ildi, a te inspirációd kellett, hogy előássam a kreativitásomat .-))

    Mondtam, hogy "kézimunkailag" leragadtam a nem túlzottan kedvelt hímzésnél (a kötés-horgolás még kevésbé tetszett), éppen ezért nem is igen foglalkoztam vele, mert untatott. Illetve nagyon sok mindent meg tudok szerelni (villanykapcsolót pl., meg felfúrok bármit a falra, az összeszerelős bútorok semmi problémát nem okoznak, az én művezetésem nélkül szó se lehet róluk :-)) )
    Szóval praktikusan ügyes vagyok, de a szépítés valahogyan megáll annál, hogy veszek függönyanyagot és megvarrom (kézzel, bár megvan és tökéletesen használható a nagymamám kb. 90 éves Singere), esetleg felszerelek egy falvédőt, felrakok 30 tányért a falra a konyhában.

    A "kacatokból" tényleg nem jut eszembe szépet alkotni, pedig az lenne az igazi. Ó, gyűjtöm én pl. a túrós dobozokat, na azokból vannak a szerszámos láda kis fakkjai, amikben a csavarok, egyéb apróságok vannak szétválogatva...

    Talán, ha még sokáig nézem, milyen varázslatos dolgokkal állsz elő, rá fogok jönni, mit kezdjek egy hatalmas kupac tojásos dobozzal...

    VálaszTörlés
  5. Vica .. szerintem Ildi most azon fogja torni a buksijat hogy mit is csinaljon a tojasos dobozokbol hogy neked otletet adjon :))

    Ildi Ez olyan nem normalisan aranyos hogy komolyan arulnod kellene az ilyesmiket.
    Tunderi otletes kis szepsegek

    VálaszTörlés
  6. Óh micsoda bókok Vica. Köszi! Egyszer össze ülünk és játszunk, kitaláljuk mi legyen a dobozaiddal!

    VálaszTörlés