2011. október 17., hétfő

Eltelt kettő hét

Ma 15. napja tartom a fogyó kúrát. Reggel megrohamoztam a mérleget. Jó volt látni, hogy nem kúszik a  68-ig. Jelentem a fogyózni kívánóknak, hogy minden megpróbáltatás, éhség vagy hiány érzet nélkül, símán leadtam a súly feleslegem felét.(2 hét alatt) Nyugodtam merem ajánlani, hogy érdemes belevágni. Természetesen kell hozzá önfegyelem és egy kis étkezési szokás váltás. A szabályokat be kell tartani. A mérőszalagot is elővettem, hogy az átmérőket is ellenőrizzem. Kopott a hájacskás részekről is a zsír réteg. Eddig nagyon elégedett vagyok az elért eredménnyel. Tehát folytatom a kitűzött célig! Most lássuk a mai adatokat:
  • 64 kg
  • 98 cm pocak bőség
  • 107 cm csípő bőség
Amy ötletét kipróbálva egy 30 évvel ezelőtti képet kiraktam a hűtőre. Nem volt ott sokáig, mert férj uram rákérdezett.
- Mintha már láttam volna ezt a csajt valahol, valamikor?
Levettem nehogy sóvárogjon!
Ilyen már nem leszek újra. De a korommal és szépségemmel nincs is bajom. Csak a ruhatáram ment össze. Ezen még tudok segíteni.

kép a múltból


3 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy meglátogattál! Nagyon örültem neki! Gratulálok az önuralmadhoz, és a sikerhez! Kitartás! (Mondom én, pedig egy cipőben járunk:)), csak én még nem vagyok ilyen elszánt. De a farmerom már jelez...:)))

    VálaszTörlés
  2. Ugyes vagy Ildikem nagyon.Gratulalok es tovabbi kitartas klivanok neked. Kerd meg Fidokat hogy segitsen neked:)) Mondjuk ugy hogy elrendezi neked a hatso kertedet es neked menned kell majd rendet rakni utana.Ne legyel majd merges ra mert nem azert csinalja hogy bosszantson a kis draga hanem azert hogy segitsen leadni a felesleges kilokat:)
    A keprol nem ismertelek volna meg :)

    VálaszTörlés
  3. Húú, decsini csaj voltál :-))

    Szerintem most is nagyon klasszul nézel ki, tényleg fogalmam sincs, minek akarsz fogyni 64 kg-ból, hiszen elégé magas is vagy.

    Uramisten, hogy ennyi legyek, még le kéne fogynom 35 kilót :-((

    Emlékeim szerint úgy 15 évesen voltam ennyi, meg talán még szülés után (de sajnos nem sokáig)

    Az én távlati célom a 75 kg, ha azt elérem, lebegni fogok a boldogságtól, bár nem nagyon hiszem, ill. el se tudom képzelni, annyira álomszerű lenne.

    VálaszTörlés