2013. április 28., vasárnap

Levél váltás, ami melengeti a szívet!

Kedves Ildikó!
Azt szeretnék meg tudni hogyan lehet a gólyát meghajtogatni, amely az internetes oldaladon szerepel, sajnos máshol nem találtuk meg.
Tisztelettel: Autista Védőotthon, Boncodfölde.
......................................................................................................................................................................
Kedves Krisztina!

Levelét megkaptam, leírást és elkészítési folyamatot Húsvét után tudok összeállítani, mintát is tudok majd küldeni, ezzel is segítve az elkészítést.

Üdvözlettel: Baranyiné Ildikó
Kellemes Húsvéti ünnepeket Kívánok!
.....................................................................................................................................................................
Kedves Ildikó!
Nagyon örülünk a válaszának és a segítségének!!! Igazán kedves Öntől! Segítségét előre is köszönjük, a magam és a fiatalok nevében!!!
Az Autisták Védőotthonának címe:
8992  Boncodfölde, Dózsa György út 18.
.........................................................................................................................................................................
Kedves Ildikó!
Megkaptuk a csomagot, amit küldött. Nagyon hálásak vagyunk érte!!!!
A  kollégák már neki is álltak hajtogatni a szabadidejükben.... Reméljük nekünk is sikerül összeállítani a gólyát, ha nem is lesz tökéletes, mi annak is örülni fogunk. Köszönjük a halacskát is!!! Már az intézmény falát díszíti.
Köszönjük a kedvességét!!!!
Üdvözlettel: Autista Védőotthon lakói és munkatársai
..........................................................................................................................................................................

4 megjegyzés:

  1. Ismerve teged en ezen cseppet sem lepodtem meg hogy azonnal segitseget kuldtel nekik ajandekkal:) TE ilyen vagy es punk tum :)

    VálaszTörlés
  2. Én sem lepődtem meg Ildikó, ilyennek ismertelek meg.
    Annyi örömet okoztak már bejegyzéseid nekem, most én szeretnék egy kis örömet okozni Neked! Kérlek látogass el hozzám, meglepi vár! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen! Mary nagyon megleptél, puszi!

    VálaszTörlés