2012. június 2., szombat

Telefontok

Nekem miért nincs? Hiszen mindig gondot okoz kihalászni a táskám aljáról a telefonom. Lapos is, fémházas is és nagyon szeret a mélyre bújni. Nálam ez tovább nem kérdés, lesz telefontokom! Irány  turi a kacatok között.  Anyag akadt, béléshez pedig egy portörlő vagy miféle frottíros szivacskendőt találtam párnás fimom puhának. Meg is gyűlt vele a bajom. Foszlott és szétrúgta magát varrás közben. Végre sikerült a gépi varrás, mindjárt a színén nem is a fonákján! Megdícsértem a tehetségem, bonthattam széjjel. Jól megdolgoztatott. Szerencse, hogy előre kihímeztem egy kis szalaggal a farmer darabot. Először úgy terveztem majd ha készen lesz a tok akkor jobban látom hová kerüljön a hímzés. Ennek azért örültem. Hát láttam már szebb tokot is az enyémnél.  De a végeredmény a lényeg! Van telefontokom amiben szépen pihen a telefonom és a táskámban kotorászáskor egyből a markomba kerül.


4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és kedves tokot késíztettél a telódnak .-))

    Csak épp nem bírok rájönni, a farmeranyagot hol hajtottad be? Akárhogyan is képzelem el, a virág nem oda esik, ahol látszik a kész darabon, pontosabban a virágocskák egymáshoz viszonyított helyzete nem "olyan". De komolyan, vagy 10 percig forgattam képzeletben az anyagot .-))
    És akkor még ott van a bélés, amit visszahajtottál kívül.

    De ez voltaképpen nem is érdekes, mert mindenképpen nagyon aranyos és olyan "Ildis"
    :-))
    :-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van Vicuska! Ott még csak terv volt az anyaggal. Aztán úgy szabtam, hogy végül ilyen lett.(Majd megmuti Darányban!)

      Törlés
  2. Tunderi edes a telefontartod de nekem a legjobban (es mondanom sem kell elsonek azt boktem ki) a GG betuk tetszenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtam,tudtam, hogy meglátod :)! Az bizony tartozéka a telefonomnak mióta 2010-ben Darányban oda csempészte Pöttöm!

      Törlés