2012. március 13., kedd

Mérges darázs

Próbáltam egy figurát elkészíteni, amire nagyon vágyott egyik családtagom. Így sikerült a képről megvalósítani! Sajnálom, hogy nem élénkebb sárga anyagot használtam. Jobban mutatna. Talán ha ezt tönkre teszi a nap a kocsiban, a másik élénkebb sárgával készül majd!
Kezdek rájönni, hogy miért adják a kisebb plüssöket drágábban?! Engem is próbára tett némelyik részlet megoldása. A szemüveget már le is hagytam! Remélem anélkül is tetszik majd?

6 megjegyzés:

  1. Imádom! Tündéri; és fantasztikus a humora is! Szuper ügyes vagy, gyönyörűek a legapróbb részletei is! Vagányabb így, szemüveg nélkül :))) Félelmetes a tekintete, hát még a fogai...:)))
    Nem bírok betelni vele. Ildikó, ez igazi mestermunka!

    VálaszTörlés
  2. Szenzációsan néz ki, nagyon ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez zabalnivaloan edes.Hihetetlen mennyire ugyes vagy !!En lerajzolni sem tudnam nemhogy megtervezni ,kiszabni megvarrni meg minden.
    Azert majd a szemuveget keszitsd el szegenykenek mert kepzeld el ha a kocsiban a nap a szemebe sut :(( Ragondolni is rossz.Vagy kepzeld el ha szegenyke repulni akar es nincs rajta a szemuveg es egy bogar a szemebe repoul.Tragedia lenne :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól sikerült! Csodálatos! Gratulálok

    VálaszTörlés
  5. Szuper ez a zümi, nagyon tetszik! Hiába morcos, imádni való :-) Gratulálok a szép munkához!

    VálaszTörlés