2014. április 26., szombat

Makett verseny és kiállítás 2014

Ezt a programot kár lett volna kihagyni. Az unokák, akik imádnak katonásdit játszani nagyon élvezték a rengeteg látnivalót!
2014. Mosonmagyaróvár

2014. április 24., csütörtök

Kék foltos emlék...

Tegnap bicikliztem! Ez magában nem sokat mond, de az már igen, hogy kb. 20 éve bicikliztem utoljára. Egy mai hiper dolgokkal, váltókkal stb. felszerelt bicikli boldog tulajdonosa lennék, ha az első próba út jobban sikerült volna. Az elindulással semmi, de a leszállásnál meggyűlt a bajom az anyafölddel. Úgy döntöttem, hogy puhább talajt választok majd gyakorolni és elzuhanni. Nem volt sok nézőm, de kivágtam magam a pácból! Mondtam, így akartam leszállni, esetleg vegyék le rólam a biciklit!

2014. április 20., vasárnap

2014. április 17., csütörtök

Kirándulás...

Szaporodnak az albumok. A megállóhelyeken vagy ahol szétnéztünk, a fotózás nem maradhat el. Az évek folyamán előfordult, hogy újra jártunk azon a helyen. Úgy gondoltam ha van egy album akkor csak hozzá kell tenni az újabb fotót, egyben maradnak az emlékképek.

2014. április 16., szerda

Horgolt nyuszi

Locsoló legénykéimnek készítettem meglepetést. Wiki ötletét, jó régen elraktároztam. A  megcsappant barkácskincseim között fehér színben, csak horgoló cérnát találtam. Alapanyag megvolt, de a minta képek nem kerültek elő. Hozzáfogtam, nagyjából emlékeztem az alapokra. Nem kötöttek, horgoltak lettek a nyuszik, és nem álló, hanem ülő nyuszik. Szépségükből nem von le semmit egy kis másság, sőt, így lettek egyediek!

Wiki mintája: méret, 10x10 cm
  (Mára megkerült az eredeti minta, még nem késő elkészíteni ha kedvet érzel hozzá! )

2014. április 4., péntek

Tavasz és kirándulás...

A tavasz és a Nap sugarai a szabadba csalogatnak. A látnivalókból a természet szépségeiből nincs hiány. Irány a Szigetköz! A sűrűn kattogó fényezőgépből  ezeket a fotókat csalogattam elő.